Săpun natural trandafir și ciocolată

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, cocos, orez, palmier, samburi de struguri, ulei de migdale, ulei de in, UE trandafir, UE bergamot, UE geraniu, apa florala de trandafir, petale de trandafir, ciocolata.

Un sapun natural, fabricat prin procedura “la rece”, cu proprietăţi hidratante, calmante, dar si inviorator, elimina tresul, iritabilitatea, ajuta in cazuri de tensiune nervoasa . O varianta diferita de cea a acestuia, datorita uleiurilor esntiale folosite; am incercat un alt “miros”, alte proprietati, alte efecte.

In aceasta Terapie Spa m-am axat mai mult spre inlaturarea stresului, oboselii, tensiunilor, sa ajute la detensionare si relaxare, ceea ce ne dorim cu totii dupa o zi istovitoare, dar si sa curete, sa tonifice, sa hidrateze pielea in acelasi timp.

2 comments to Săpun natural trandafir și ciocolată

  • Beatrice  says:

    Te mananc cu ciocolata cu tot!Mi-ai facut o pofta…de-mi vine sa te alerg….Arata bine,vreau si eu petaleeee.Pup cu drag.

  • alinutza  says:

    Hi hi eu am petale de trandafir de la mine din gradina, netratate; am si uscate. Ti-am zis eu ca in perioada asta am ce am cu ciocolata :)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>