Nucă și miere – săpun natural

Ingrediente: infuzie de musetel si galbenele, uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, floarea soarelui, arahide, ulei de nuca, unt de cacao, nuca macinata, lapte, piure de banana, miere.

Un sapun natural, fabricat prin procedura “la rece”, ce curata in profunzime pielea de toate impuritatile si de stratul de piele moarta, ajuta la regenerarea celulelor, confera un masaj usor, exfoliere delicata, ajuta la ameliorarea afectiunilor pielii, psoriazis sau eczeme. Printre altele, uleiul de nuca are puternice proprietati astringente, protejand pielea de a deveni uscata. Poate fi utilizat si pe par, ajutand la revigorarea acestuia.

Gama de Terapie Spa de sezon rece nu era completa fara un sapun mai special, dedicat femeilor insarcinate oferindu-le un masaj usor si delicat; are un miros discret de nuca, nu contine uleiuri esentiale.
In aceasta gama pot intra si urmatoarele:
Sapun natural lapte si miere (hidratant)
Sapun natural sensitive lapte si miere

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>