Ten gras – săpunele naturale

Sapun natural cu pasta de rosii
Ingrediente: pasta de rosii, uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, floarea soarelui, ulei din samburi de struguri, ulei esential de tea-tree, ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie.

Scrub
Ingrediente: pasta de rosii, uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, floarea soarelui, ulei din samburi de struguri, ulei esential de tea-tree, ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie, fulgi de ovaz.

Un sapun natural, fabricat prin procedura “la rece”, cu proprietăţi hidratante, calmante, reconfortant si revitalizant. Este primul meu sapunel dedicat tenului.

Ingredientul principal, pasta de rosii (obtinuta de mine) contine o mare cantitate de vitamina C, curata excelent tenul si ajuta la eliminarea punctelor negre. Rosia e recunoscuta ca fiind antibioticul naturii si cu efect antioxidant si antibacterian. Alaturi de uleiul de struguri, ajuta la echilibrarea secretiei de sebum si este imbogatit cu uleiuri esentiale specifice acestui tip de ten.

Sapunelul face parte din gama Terapie Spa de iarna II cu dedicatie special pentru o prietena virtuala, Megy, mami de o minune de baietel, Andrei, de aceeasi varsta cu Denissa mea. Si tenul trebuie rasfatat si intretinut in acest sezon, nu?

9 comments to Ten gras – săpunele naturale

 • Herbine  says:

  Dap…rosia rulzzz :P
  Iar despre sapunuri: doamnaaa? mai aveti multe? ca eu raman in urma cu cititul si cand ma dezmeticesc HOP 3 sapunuri noi. Imi faceti pofta :) )

 • Beatrice  says:

  Esti cumva spiridus?Arata tare bine!Felicitari si pentru sapun si pentru harnicie.Pupam.

 • alinutza  says:

  Dragele mele cred ca e o neintelegere :) Va mai amintiti postarile astea? http://savina-handmade.blogspot.com/2010/11/terapie-spa-de-iarna-partea-ii.html
  si
  http://savina-handmade.blogspot.com/2010/11/terapie-spa-de-iarna.html

  Acum am avut vreme sa le prezint proprietatile si ce-s cu ele. Sunt deja bune de testat :) cam asa de in urma sunt. Acum am facut o pauza de sapunarit ca imi ia destul scrisul. va pupic si multumesc de vizite.

 • Beatrice  says:

  Ha,ha,ce pacaleala!Eu n-am reusit sa vad toate postarile tale,ca-s destul de noua in blogareala.Dar nu-i bai,asa-i pacalesti pe copii,cu bobo.Pupam si noi.

 • alinutza  says:

  Eu nu am vrut sa pacalesc pe nimeni :)

 • Beatrice  says:

  Glumeam si sper ca nu te-ai suparat.Pupici.

 • Deea  says:

  Doamne ce bun ar fi sapunelul asta pentru tenul meu… numai de mi-as face curaj sa ma apuc si eu de sapunarit, ca vad pe aici o gramada de fete harnice :) Felicitari!

 • alinutza  says:

  Ei asta-i culmea … cum sa ma supar.
  Deea stai aproape poate te alegi cu unul
  pupi

 • Deea  says:

  Stau, stau :) nu plec nicaieri

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>