Săpun natural – ciocolată neagră și citrice

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, arahide, ulei de orez, ciocolata neagra, coaja rasa de portocala si lamaie, miere, ulei esential de portocale, ulei esential de lamaie.

Un sapun natural, fabricat prin procedura “la rece”, cu proprietăţi hidratante, relaxante, antistres, antioxidant.
Ciocolata (multa ciocolata) ajuta la inchiderea porilor pielii, hidrateaza, ajuta la pastratea stralucirii si supletii si previne imbatranirea prematura a pielii. 

Contraindicatii: as spune ca nu este indicat femeilor insarcinate, sau celor ce au nascut de curand si copiilor.
Ciocolata este contraindicata femeilor cu piele foarte sensibila (fiindca exista riscul aparitiei petelor) si nici celor care prezintă alergii la substantele din compozitia ei.

Sapunelul face parte din gama terapie Spa de Iarna I; terapia cu ciocolata si portocala pentru trezirea simturilor, dupa o zi obositoare, plina de stres si agitatie, “ritualul” cu ciocolata se face intr-o atmosfera calda, aromata, accentul cade pe starea de confort psihic si fizic. Dupa dus merge de minune un masaj cu unt de cacao, vanilie si ulei esential de portocala :) . Este ideal pentru sezonul rece.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>