Cuvinte de inceput …

Ne-am mutat …. eu si naturistele …. in casa noua, sau intr-o camera noua … una verde. Nu sunt decisa inca ce voi face cu sapunelele, daca voi face ceva … gen afacere, desi primesc incurajari de genul asta, pe de alta parte imi doresc sa scriu mult mai multe despre ingredientele ce le folosesc, dar in acelasi timp neuronilor mei le este dor de ceva profi, imi tot vin idei prin cap si-mi doresc sa le postez dar … nu pot combina una cu alta in aceeasi oala. Prin urmare iata o camera noua la casa ce va gazdui diverse chestiutze handmade, naturale sau de alta natura …. printre altele sunt fascinata de decoratiunile din servetele, hartie – origami, dar si de diverse aranjamente din … orice (recent chiar m-am inscris la un curs de ikebana :) .
Probabil ma veti intreba cum de am atata timp … ei bine, deja m-am obisnuit cu intrebarea … raspunsul e … sunt mama si o mama trebuie sa-si faca timp pentru orice, mai ales daca e cu si pentru copii; si cu asta cred ca am spus totul :)

Voi relua postarile din celalalt blog, apoi …

4 comments to Cuvinte de inceput …

 • Beatrice  says:

  Bine te-am gasit in casa noua.

 • Beatrice  says:

  Eu vroiam sa fac proba si n-am scris mai mult.Asadar ,sa fie cu cat mai multe noutati ,abia astept.Pupam cu drag.

 • Geta  says:

  Sedere placuta Alinutza in casa noua, o sa te vizitez mereu cu placere, te pup !

 • alinutza  says:

  Multumesc mult fetelor!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>