Bijuterii Foambubbles

Cum credeti ca am ajuns in posesia acestui set de bijuterii lavanda? Alexandra anunta, prin februarie, ca implineste 3 ani de Foambubbles. Una din cerinte era sa spunem care este produsul favorit din stocul existent si, cu putin noroc, il castigam la incheierea concursului. Bun … rasfoiesc putin prin Magazinul Foambubbles si privirea imi ramane la o pereche de cercei (cei de mai sus). Mi-au placut atat de mult incat aveam doua variante: una sa scriu in comentariu ca imi plac si, poate, ii castigam, si a doua varianta era sa ii comand, asigurandu-ma astfel ca sunt ai mei ;) ). Rog fetele participante sa ma ierte ca am ales a doua varianta si am redus stocul cu produse, dar sunt sigura ca si voi ati fi facut la fel in locul meu. Am contactat-o pe Alexandra, m-am interesat si de un colier, am avut noroc si a avut materiale si pentru cealalta dorinta a mea; astfel m-am ales cu un set intreg. Multumesc Alexandra pentru acest set minunat! Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci, inspiratie si de ce nu …. clienti mai multi si variati!
Cand ne-am intalnit, nu v-am spus ca am avut ocazia sa o cunosc personal, mi-a daruit si acest frumos martisor realizat tot de ea.
Va invit sa intrati la Alexandra pe blog, Foambubbles sau chiar in Magazinul oline sa vedeti ce lucruri frumoase gasiti, mai ales daca sunteti in dubii ce sa cumparati cadou pentru X sau Y.
O zi frumoasa sa aveti!
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>